Wysłany: Pią Cze 05, 2009 11:23 pm Pytanie o Gadżety
Witam serdecznie !!!
Mam nastepujące pytanie do szanownych zorientowanych w temacie kibiców:
czy jest (lub będzie w przyszłości) możliwość zamówienia gadżetów dla kibiców - tj. koszulek, szalików czy owych skarpetek ???
Przeglądałem forum i wiem że tego typu akcje były organizowane, jednakże w wiekszości ostatnie wpisy są z dawnych dni i dlatego też chciałbym owy temat poruszyć...
pzdr serdecznie wszytskich Kibiców (i nie tylko:) )
Koszulki na pewno będziemy zamawiac jakos na początku września Wtedy tez możemy jeszcze raz zrobic zapisy na skarpetki (musi się uzbierac 50 par ) i może smyczki zobaczymy Bądź cierpliwy
Ogólnie to myślę, że coraz więcej osób się pojawia, plany coraz większe, więc może czas ukonstytuować KK jako oficjalne stowarzyszenie? Ułatwia to wiele rzeczy, jak i otwiera wiele możliwości, wiem, bo jestem członkiem Supporters Clubu zagranicznego klubu. Założenie stowarzyszenia jest proste, jak będą chęci, to Hejda podbij do mnie, to Ci powiem co i jak robić, to naprawdę proste, a warto
hej mi tez bardzo zalezy na koszulce Delecty.. i chciała bym sie zapisac do klubbu kibica Delecty slyszalam ze jakos w Drukarni sa spotkania.. moze wiecie cos wiecej na ten temat? pozdrawiam.. ;p jak narazie bylam na meczu z Czestochowa, Skra no i w Koronowie jak gralismy z Wieluniem.. ;p
Co do koszulek i innych gadżetów- na pewno można je kupić na meczach, widziałem, że ktoś zawsze stoi na półpiętrze hali zz różnymi gadżetami ale o ceny nie pytajcie, bo nie podchodziłem tam nigdy
Moim zdaniem na stronie klubu powinien być sklep, w którym drogą internetową można by było nabyć gadżety. Inne kluby już to mają, więc może i u nas powinno się pojawić? Dobrze by było, gdyby ktoś o tym pomyślał, bo to naprawdę fajna rzecz. I kibicom na pewno by się spodobało.
Witam,
nie wiem czy dobrze trafiłem z działem forum, ale wygrałem Koszulkę Delecty Bydgoszcz z podpisami zawodników, czy byłby ktoś chętny do jej kupna?
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum